(10 stk.)
2 æg
150 g sukker
125 g mel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 dl mælk
50 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
250 g marcipan
Gul frugtfarve
4 spsk. flormelis
25 g chokolade
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mel blandet med bagepulver og vaniljesukker skiftevis med mælken. Hæld dejen i 10 muffinsforme og bag kagerne midt i ovnen ved 200° i 12 min. Smelt chokoladen i fløden og lad det afkøle helt. Pisk chokoladefløden op og fordel cremen over muffinsene, smør den ud, så de får en rund top. Ælt marcipanen med frugtfarve og flormelis og rul den ud i 2 mm tykkelse og udstik den i 10 cm cirkler. Form marcipanen omkring kagerne, skær et snit som mund og tegn øjne med smeltet chokolade.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Fine og sjove kager...
Cupcakes med
skumfiduser og
karamelglasur
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)