Opskrifter

Æblekager med marcipan

Mandag, 14. januar 2013af Redaktion
Kagerne har en lidt grov struktur og smager fremragende

Ingredienser til æblekager med marcipan

(8 stk.)

200 g smør
200 g rørsukker
3 æg
125 g majsgryn
50 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g mandler
50 g marcipan
2 æbler
Evt. lidt revet æble

Tilbehør
Cremefraiche eller flødeskum

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker luftigt og rør æggene i et ad gangen. Bland majsgryn, mel, bagepulver, malede mandler og revet marcipan og vend det i. Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tern. Fordel halvdelen af dejen i 10, små, smurte kageforme og læg æblestykkerne over. Kom resten af dejen over æblerne og bag dem ved 180° i 30 min. Server kagerne lune med kold cremefraiche og evt. lidt revet æble.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pære-marcipankage
Æblekage med grov crumble

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)