Græskarboller med avocadosmør
Bollerne flækkes og lægges sammen med avocado og skinke eller god italiensk salami.
(Ca. 30 boller)
15 g smør
1 dl mælk
1 dl vand
25 g gær
1 tsk. salt
50 g græskarkerner
60 g groft rugmel
Ca. 200 g hvedemel
Avocadosmør
1-2 avocadoer
Citronsaft
Salt
Kværnet peber
Smelt smørret og tilsæt vand og gær. Rør det glat. Kom salt, græskarkerner, rugmel og det meste af hvedemelet i skålen. Ælt dejen med så meget mel, at den stadig er fugtig. Stilles lunt og tildækket til hævning 1 time. Ælt dejen let igennem og form den til 30 små boller. Efterhæver 15 min. på pladen. Bages 15-17 min. ved 200° på midterste ovnrille.
Avocadosmør: Tag skrællen af avocadoerne og mos kødet med citronsaft. Smag til med salt og peber. Flæk bollerne og læg dem sammen med avocado, skinke eller pølse.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Appelsin-ananassmoothie
Nøddefrikadeller med pesto
Grove pølsehorn
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)