(6 pers.)
20 min. + 40 min. i ovnen
300 g hakket svinekød
½ dl fløde
1 spsk. ribsgelé
2 spsk. rasp
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 svinemørbrad
1 æble
8 svesker
2 dl andebouillon
½ dl fløde 9%
1 spsk. majsstivelse
Evt. kulør
Kogte kartofler
Surt
Rør en fars af hakket kød, fløde, ribsgelé, rasp, æg, salt og peber og skær mørbraden næsten igennem på langs. Bank mørbraden flad og skær æble og svesker i mindre stykker. Smør farsen ud i et 2 cm tykt lag på bagepapir, læg mørbraden over og fordel æbler og svesker herpå. Rul farsen sammen om mørbraden og læg den i et ovnfast fad. Hæld vandet ved og steg anden ved 200° i 40 min. Kog stegeskyen op, rør majsstivelsen ud i fløden og jævn skyen med fløden. Smag til og server med kogte kartofler og surt.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere retter her...
Forloren vildtgryde
Forloren hare
Forloren skildpadde
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)