Koteletter i wok
(2 pers.)
20 min.
1-2 stegte koteletter (rest fra dagen før el. fryseren)
3 cm ingefær
½ rød chili
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
2 spsk. jordnøddeolie
1 gulerod
½ courgette
150 g sukkersnaps (de tykke ærter, hvor skallen spises med)
½ dl god soja
Pynt
Frisk koriander og lidt saltede cashewnødder
Tilbehør
Lidt kogt ris vendt med hakket persille og anrettet med både af avocado
Skær kødet i lillefingertykke stykker. Skræl ingefær, udkern chili og pil løg og hvidløg. Hak det hele fint. Skær skrællet gulerod, skyllet courgette og sukkersnaps i tændstikker eller stave. Hæld olien i en wok og steg krydderblandingen i 1 min. ved høj varme. Kom gulerod, courgette og sukkersnaps ved, så kødet og til sidst sojaen. Alt i alt tager dette ikke meget mere end 7 min. Kog af med soja og server med pynt og tilbehør.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Koteletter stegt med rabarber
Kinesisk kylling med grønsagsris
Kyllingewok med peanuts