Kyllingelår og farverig salat
Ingredienser til kyllingelår og farverig salat
(6 pers.)
6 dobbelte kyllingelår
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 dl tomatketchup
3 spsk. sennep
1 dl flydende honning
2 spsk. farin
1 tsk. røget paprika
½ tsk. cayennepeber
3 spsk. balsamicoeddike
1 dl sesamfrø
Salt og peber
Salat
500 g frisk spinat
1 skalotteløg
3 røde snackpeberfrugter
2 små æbler
75 g cashewnødder
1 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde til kyllingelår og farverig salat
Læg kyllingestykkerne i et smurt, ovnfast fad og drys med salt og peber. Pil løg og hvidløg og blend dem med ketchup, sennep, honning, farin, paprika, cayennepeber og balsamico. Hæld dressingen over kyllingestykkerne og stil dem i en 180º varm ovn i 1¼ time, til de er gennemstegte. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Pil skalotteløget og skær det i tynde skiver. Rens peberfrugterne og skær dem i tynde skiver. Udkern æblerne og skær dem i smalle både. Rør en dressing af eddike, olie, salt og peber og vend æblerne i den, så de ikke bliver brune. Vend resten af ingredienserne i kort før servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Citron-hvidløgskylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)