Sandwichbolle med hønsesalat
(1 pers.)
1 sandwichbolle
Ca. 150 g kogt eller stegt kylling eller kalkunkød
25 g bacon (kan udelades)
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. tyk yoghurt (10%)
1 tsk. mild karry
salt og peber
5 valnødder
2 stængler blegselleri (eller agurker)
Skær kyllingekødet i små tern. Steg bacon på pande og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Bland mayonnaise med yoghurt, karry, salt og peber. Hak nødder og selleri i meget små stykker.
Rør det hele sammen og smør det på bollen. Pakkes stramt i plastfilm.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pizzasnegle
Rugbrødssandwich
med tunsalat
Louises minisnack-
brød
Få inspiration til madkurven her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)