Rugbrødssandwich med tunsalat
(1 pers.)
2 skiver groft rugbrød
Evt. 1 salatblad
50 g tun i olie
2 spsk. tyk yoghurt (10%)
Salt og peber
1 spsk. hakket purløg
Evt. 2-3 hakkede oliven eller kapers
Tilbehør
2 stykker af kogte majskolber (ca. ½ kolbe)
Tun røres jævn med yoghurt, salt, peber, purløg og evt. oliven/kapers. Smages til og smøres på den ene af de to skiver, der kan udstyres med salat, eller man kan give sprøde salatblade med ved siden af.
Giv også nogle klodser af kogte majskolber til.
Tip: Salat er sprødt og godt i en nysmurt sandwich, men bliver ofte slattent og kedeligt, når det har ligget. Det er ofte en god idé at tage salaten med ved siden af, så kan dit barn selv bestemme, om bollen skal åbnes, og salaten lægges ind, eller om man bare vil sidde og lege kanin med salaten.
Hvis man ikke pakker i boks, kan det være en fordel af lave en luftfyldt plastpose uden om salaten, så den ikke mases.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pizzasnegle
Sandwichbolle med
hønsesalat
Louises minisnack-
brød
Få inspiration til madkurven her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)