Pizzasnegle
(12-16 stk. - kan fryses)
25 g gær
2 dl lunt vand
1 tsk. olie
1 tsk. salt
ca. 350 g pizzamel (durum og hvede blandet)
Sovs
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede flåede tomater
75 g skinke eller andet kød/soltørrede tomater i strimler
30 g revet Svenbo-ost
Rør gæren til brødene med vand, olie og salt. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen med mindst 200 tag, til den er meget smidig. Lad den hæve under plastfilm i 2-3 timer. Rul den ud som et rektangel. Sauter hakket hvidløg i olie og kog det af med tomater og væde.
Smør sovsen på dejen og kom hakkede kødstykker på. Rul som til roulade og skær i 12-16 skiver, der trykkes let flade. Drys med groftrevet Svenbo-ost og bag dem ved 225° i 15 min.
Kan også drysses med lidt purløg.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Rugbrødssandwich
med tunsalat
Sandwichbolle med
hønsesalat
Louises minisnack-
brød
Få inspiration til madkurven her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)