(30 stk.)
400 g marcipan
100 g blød nougat
30 hasselnødder
200 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade til pynt
TIP
Hold nougat kold og høvl den med kartoffelskræller. Du kan købe sukkerpynt, krymmel og rigtigt meget andet godt til konfektfremstilling på specialkoebmanden.dk
Rul marcipanen ud på bagepapir. Brug ostehøvl eller kartoffelskræller og læg tynde skiver nougat på. Skær små firkanter ud og læg en nød på hver. Tril marcipanen sammen om nødden, så nougaten vender indad. Smelt chokoladen over vandbad (som beskrevet her). Dyp kuglerne i chokolade og afsæt dem på bagepapir og stil dem koldt. Når chokoladen er stivnet, kan de pyntes med smeltet hvid chokolade eller som her med sølvpynt og små sukkerblomster.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Gløggtrøfler
Marcipanroulade med hindbærtrøffel
Hvid chokolade-citrontrøffel
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)