Opskrifter

Sirupstærte

Fredag, 30. januar 2009af X
Dej220 g hvedemel80 g smør40 g sukker2 æggeblommerEvt. koldt vand Fyld90 g grofthakket brødkrumme2 dl lys sirup1 dl akaciehoningReven skal af 1

Dej
220 g hvedemel
80 g smør
40 g sukker
2 æggeblommer
Evt. koldt vand

Fyld
90 g grofthakket brødkrumme
2 dl lys sirup
1 dl akaciehoning
Reven skal af 1 usprøjtet citron

Tilbehør
Vaniljeis

Kom ingredienserne til dejen i en foodprocesser og saml med vand. Læg koldt i 20 min og rul ud til at fylde (lidt tykt) i tærteform. Forbag i 10 min. Ved 200°. Rør brødkrumme med sirup, honning og citron og kom det i tærten. Bages i 30 min. ved 200°, til det er gyldent. Serveres lun med vaniljeis.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Flere tærter her ...
Druetærte
Æbletærte