Opskrifter

Pølser med søde cherrytomater

Mandag, 30. juni 2008af X
5 min. + 1 time i ovnen(2 pers.)600 g blandede cherrytomater (gule og flere slags røde)2 kviste rosmarin og timian1 laurbærbladLidt tørret oregano2

5 min. + 1 time i ovnen
(2 pers.)

600 g blandede cherrytomater (gule og flere slags røde)
2 kviste rosmarin og timian
1 laurbærblad
Lidt tørret oregano
2 fed hakket hvidløg
4-6 små tykke pølser
Lidt olie Balsamicoeddike
2 tykke skiver brød


Kom tomater, krydderurter, hvidløg og pølser i et ovnfast fad, drys med olie og eddike, salt og peber. Stil i 190° varm ovn og lad det stå og simre i 30 min. Ryst så rundt og giv 30 min. mere. Rist to tykke skiver brød og læg pølser og tomat med sovs over. Spis grøn salat bagefter.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen