Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
(8 pers.)
8 blommer, halverede og uden sten
4 æbler i halve og uden kernehus
Saften af 1 appelsin
150 g rørsukker
Læg blommer og æbler med den buede side opad og hæld saft og halvdelen af sukkeret over. Stil i ovnen ved 180° i 10 min. til frugten er blød.
Resten af sukkeret kommes i en lille gryde med lidt vand, der bringes i kog uden omrøring. Når det er svagt lysebrunt, slukkes for varmen, og så trækkes fine tråde med en gaffel i den tykke sirup. Lægges over frugten ved servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter til brunch her...
Fillotærter med artis-
kok, feta og oliven
Spansk kartoffelrør-
æg med serrano-
skinke og tomatsalsa
25 lækre opskrifter med æbler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)