Opskrifter
Wraps med tigerrejer
Tirsdag, 14. maj 2013af Redaktion
Asiatiske ruller med krydrede tigerrejer og sprøde grønsager. Serveres med en lækker oystersauce - en dejlig let middag.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/maj/uge-20/mad/20-wraps-med-rejer-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til wraps med rejer i oystersauce
(2 pers.)
250 g rå tigerrejer
2 spsk. rapsolie
1 cm ingefær
1 rød thaichili
1 fed hvidløg
1 spsk. oystersauce
½ agurk
1 gul peber
100 g spæde spirer
1 miniromainesalat
2 tortilla eller fladbrød
Fremgangsmåde
Pil rejerne og hak ingefær, chili og hvidløg. Svits rejerne i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg i et par min. og tilsæt oystersaucen. Udkern agurken og skær den og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og skyl spirerne. Lun tortillaerne og fyld dem med rejer, agurk, peberfrugt, salat og spirer. Rul tortillaerne sammen og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mad fra det asiatiske køkken