Enkel fiskesuppe
(2 pers.)
20 min.
1 løg
1 stilk bladselleri
1 fed hvidløg
20 g smør
1 spsk. hvedemel
5 dl fiskebouillon eller muslingebouillon
300 g hvid, fast fisk uden skind og ben
1-2 dl piskefløde
1 potte brøndkarse
Salt og peber
Tilbehør
Brød og citron
Hak løg, hvidløg og bladselleri. Sautér løg, selleri og hvidløg i smør i en gryde. Drys melet over, når melet er optaget, tilsættes bouillonen lidt ad gangen, så suppen jævner uden at klumpe. Kog den igennem i 5 min. Skær fisken i store stykker og læg dem i suppen, koges ved lav varme i 4 min. Tag fisken op og spæd suppen med fløde og hakket brøndkarse og smag til med salt og peber. Læg fisken i suppen og varm igennem. Server med brød og citron til.
Se flere supper i galleriet...