Hellefisk med tomat og ost
(2 pers.)
20 min.
2 stykker filet af hellefisk (a 150 g)
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 tomat
60 g revet emmentaler el. anden fast ost
1 tsk. grov sennep
2 spsk. hakket purløg
400 g kartofler skåret i både og stegt i ovnen med lidt olie, salt og peber i 35 min
6 blade grøn salat
Lav en pakke med bagepapir, der smøres med olie. Læg fiskestykker på og drys med salt og peber. Skær skiver af tomat og læg på begge stykker og dryp med olie. Luk pakken og stil 4 min. i ovnen ved 210°. Tag ud og åbn pakken. Rør ost, sennep og purløg sammen og hæld på tomaten. Stil i ovnen ved 250° uden at lukke pakken i 5-7 min., til osten bobler. Server med kartoffelbåde og salatblade.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere gode retter med fisk...
Torsk med selleri og spinat
Fisk i folie med tomatsalat
Sildehaj med skalotter og sukkerærter