Hvidkål med lyssej og sennepscreme
(4 pers.)
300 g hvidkål
3 spsk. groft salt
1 citron
200 g lyssej (frosset i 2 døgn og tøet op igen)
2 dl cremefraiche
2 spsk. sennep
1 bundt dild
2 skiver rugbrød
4 skiver tyndt skåret bacon eller pancetta
Hak hvidkålen meget fint, vend den med salt og lad den trække i 30 min. Skyl den og dup den tør. Skær fisken i bittesmå stykker og vend med lidt salt og citronsaft. Bland cremefraiche, sennep, hakket dild og kål, vend det i fisken. Smuldr rugbrødet og rist det sprødt i ovnen. Steg bacon eller pancetta sprødt i ovnen. Portionsanret kål og fisk og server med små stykker ristet rugbrød og en skive pancetta eller bacon.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter med kål...
Savojkål med løg og
peperonchino
Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde
Stegt rosenkåls-
sauté med bacon
Lammekoteletter
med rosenkål og
rødbeder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)