Hindbærbiskuit
Opskrift på hindbærbiskuit
Biskuitbund
4 æg
110 g sukker
110 g mel
Fyld
225 g friske hindbær
100 g sukker
75 g rå marcipan
2 dl piskefløde
125 g hindbær
Pynt
1½ dl piskefløde
1 spsk. flormelis
Ca. 100 g friske hindbær
PRØV OGSÅ: Amerikansk kirsebærtærte
Fremgangsmåde til hindbærbiskuit
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Bund: Pisk æg og sukker sammen. Sæt skålen over varmt vandbad og pisk, til dejen begynder at tykne. Tag skålen op af vandbadet og vend melet i. Hæld dejen i en smurt springform og bag bunden på nederste rille ca. 8 min. ved 200°. Vend den ud på en rist og lad den køle af.
Fyld: Skyl kun bærrene, hvis det er nødvendigt. Gnid hindbærrene igennem en sigte. Riv marcipanen og rør den glat med sukker og ¾ dl af de purerede hindbær. Pisk fløden stiv og vend den i hindbærpuréen. Stil springformen uden bund på et fad. Del bunden i 2 bunde og læg den ene i springformen. Fordel hindbærmoussen i springformen og læg den anden bund ovenpå. Pres det ganske let sammen. Stil kagen koldt til næste dag.
Pynt: Pisk fløden stiv med flormelis og vend resten af hindbærpuréen i. Bred det ud over kagen og pynt med hele hindbær.
PRØV OGSÅ: Frugtstreusel
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.