Kransekage-hjerter
Ingredienser til kransekage-hjerter
(35 stk.)
400 g marcipan
1½ pasteuriseret æggehvide
40 g finthakket, tørret abrikos
75 g hvid chokolade
75 g mørk chokolade
Rør marcipanen med æggehvide og abrikos til en ensartet masse og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Lav små hjerter på en bageplade med bagepapir og bag hjerterne øverst i ovnen ved 220° i 7 min., til de er let gyldne. Smelt chokoladen, dekorer de afkølede kransekagehjerter og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kransekagekonfekt
Nytårskage
Børnenes kransekagestykker
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)