(6 pers.)
30 min. + 3 timer i gryden
12 skalotteløg
1 spsk. olivenolie
1,2 kg snøret inderlår
2 gulerødder i små tern
2 skiver knoldselleri i tern
En buket af rosmarin og timian pakket i 2 laurbærblade
1 lille dåse tomatpuré
3 dl rødvin
3 dl kødsuppe
Tilbehør
Kartoffelmos og grøn salat
Pil skalotterne, brun kødet i olien i en tykbundet gryde på alle sider, drys med salt og peber, kom løgene ved og brun også dem, før urterne kommes ved og vin og suppe hældes ved sammen med tomatpuréen. Læg buketten i gryden, læg låg på og lad det simre i 3 timer. Server med kartoffelmos og grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
God kartoffelmos...
Kartoffelmos med whisky og valnødder
Prøv også...
Lammebov i stegeso
Efterårsgryde med kartoffelmos