Farsbrød med hvidløgskartofler

Opskrift på farsbrød med hvidløgskartofler
(3 pers.)
500 g hakket oksekød
1 æg
1 dl fløde
60 g rasp
100 g gulerod
1 løg
1 rød chili
75 g revet cheddar
1 tsk. salt
½ tsk. peber
650 g små kartofler
30 g smeltet smør
2 fed hvidløg
½ dl hakket persille
1 tsk. flagesalt
Friskkværnet peber
Prøv også: Farsbrød med smørbagte rødbeder
Sådan laver du farsbrød med hvidløgskartofler
Rør kødet med æg og rasp.
Riv gulerod og løg fint, hak chilien, og rør det i farsen sammen med cheddar, salt og peber.
Vask kartoflerne, halvér dem og vend dem i smørret. Pres hvidløgsfeddene over kartoflerne og bland persillen i.
Hæld kartoflerne i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
Steg kartoflerne i ovnen ved 200° i 35 min.
Form farsen til et brød i et ovnfast fad, bag det sammen med kartoflerne i 30 min., og servér med grøn salat.
Prøv også: Italiensk farsbrød med skinke