Ingredienser til muffins med bær
(12 stk.)
3 æg
175 g sukker
1 dl mælk
50 g smør
225 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
125 g hindbær
125 g blåbær
Topping
200 g flødeost
50 g smør
175 g sukker
Pynt
Hindbær, blåbær og et par blade citronmelisse
Fremgangsmåde til muffins med bær
Pisk æg og sukker lyst og luftigt til en æggesnaps. Smelt smørret og rør mælken i. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggesnapsen skiftevis med smørblandingen. Vend bærrene i til sidst. Fordel dejen i ca. 12 muffinsforme, ca. 3-4 spsk. i hver. Bag kagerne midt i ovnen ved 225º i ca. 15 min. Rør flødeost, smør og sukker til en fyldig topping, fordel den på kagerne og pynt med bærrene.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Æblekage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)