Chokolademuffins
Ingredienser til chokolademuffins
(ca. 12 muffins)
Ingredienser til chokolademuffins
125 g smør
2½ dl sukker
2 æg
2 dl cremefraiche
180 g hvedemel
1½ tsk. natron
2½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
Fyld til chokolademuffins
½ dl hasselnødder
30 g mørk chokolade
1 tsk. kanel
1 tsk. kakao
3 spsk. sukker
Fremgangsmåde til chokolademuffins
Pisk smør og sukker grundigt. Pisk æggene i et ad gangen og rør cremefraichen i. Bland mel, natron, vaniljesukker og salt.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Vend forsigtigt melblandingen i æggemassen. Grovhak hasselnødder og chokolade og bland dem med kanel, kakao og sukker.
Fordel halvdelen af dejen til dine chokolademuffins i 12 store muffinsforme, kom halvdelen af fyldet over dejen og fordel resten af dejen i formene.
Top med resten af fyldet og bag dine chokolademuffins ved 200° i ca. 20 min.
Server dine uimodståelige chokolademuffins!
Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson
Mums! Muffins og cupcakes
Find dine favoritter blandt søde muffins, mere madprægede muffins samt de fineste cupcakes...