Krudtkugler
Ingredienser til krudtkugler
(20 stk.)
30 g tørrede figner
25 g mandler
20 g tørrede abrikos
100 g speltflager
2 spsk. kokosmel
45 g smør
50 g sukker
50 g sirup
Fremgangsmåde
Hak figner, abrikoser og mandler og bland dem med speltflager og kokosmel. Smelt smør, sukker og sirup på en pande ved lav varme. Vend blandingen i sukkermassen, bland godt og lad det varme godt igennem. Lad blandingen afkøle lidt og form den til 2 cm store kugler. Lad kuglerne afkøle helt på et stykke bagepapir. Opbevar de kolde myslikugler i en kagedåse eller en anden lufttæt beholder.
Opskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Romkugler
Sarah Bernhard med rom
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)