Kalkun i grøn karry med mandler
(3 pers.)
20 min.
500 g kalkun i strimler
1 spsk. sesamolie
2 spsk. grøn karrypasta
1 rød chili
250 g grønne bønner
250 g champignoner
1 stk. citrongræs
1 dåse kokosmælk
1 spsk. fishsauce
1 spsk. majsstivelse
1 lime
25 g smuttede mandler
Svits kalkunkødet i olien sammen med karrypasta og hakket chili. Snit bønnerne og skær champignoner og citrongræs i skiver. Tilsæt bønner, champignoner og citrongræs og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt kokosmælk og fishsauce og lad det koge igennem i 5 min. Jævn retten med majsstivelse rørt ud i lidt vand og tilsæt de smuttede mandler. Smag til med limesaft og server med kogte ris og brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
GRØN KARRYPASTA
TIP: Grøn karrypasta, også kaldet Kuang Gang Keaw er en "våd" krydderiblanding, der især bruges i det asiatiske køkken. Hovedingredienserne er grøn chili, koriander, limeblade, citrongræs, galangarod, løg, hvidløg og rejepasta. Man kan lave karrypasta selv eller købe den færdi i velassorterede supermarkeder.
Prøv mere med fjerkræ...
Krydrede kyllingespid med agurkesalat
Kalkun artiskok og løg i salatxx
Kyllinge-spinattærte