(6 pers.)
400 g blandede bær (f.eks. ribs, blåbær, brombær el. lign.)
1 dl flormelis
3½ dl græsk yoghurt
1 dl piskefløde
40 g smeltet smør
40 g sukker
25 g mel
25 g glukose
1 spsk. finthakkede pistacienødder
Blend bærrene med flormelis, yoghurt og piskefløde, kom den i en fryseegnet beholder og frys isen i mindst 3 timer. Rør smør, sukker, mel og glukose sammen til en glat dej og vend nødderne i. Smør dejen ud på bagepapir i tynde firkanter på ca. 5 x 5 cm. Bag karamelfirkanterne ved 175° i 7 min. og lad dem blive kolde på bagepladen. Skær isen ud i 1½ cm tykke firkanter på 4 x 4 cm og stabel dem 4 og 4 med karamelfirkanterne imellem. Server istårnene med friske bær.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere desserter her...
Limesorbet
Kærnemælksfromage med hindbær
Hindbæris på marengsbund