Toves kanelkage
Kanelkage er en helt vidunderlig kage som ofte bliver trumfet af en ordinær chokoladekage. Dette er dog ærgeligt da kanelkage smager himmelsk og sagtens kan konkurrere med en chokoladekage.
Med en dejlig chokolade glassur på din kanelkage kan den oven i købet stadig minde en smule om chokoladekage.
Hjælp kanelkage med vinde tabt territorium tilbage og bag den nu, du vil ikke blive skuffet.
Ingredienser til kanelkage
125 g smør
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. kanel
2 tsk. natron
½ l kærnemælk
Glasur til kanelkage
50 g smeltet smør
250 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kakao
4 spsk. kaffe
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde til kanelkage
Smelt smørret og bland sukker, mel, kanel og natron.
Rør smør og kærnemælk i melblandingen og kom dejen til din kanelkage i en smurt 17 x 20 cm bradepande.
Bag din kanelkage ved 200° i 50 min. og lad den afkøle lidt.
Rør smør, flormelis, vanilje, kakao og kaffe sammen til en glat glasur og fordel den over din kanelkage.
Server din kanelkage!
Bageopskrift: Tove Hansen
Find flere kageopskrifter her...
Chokoladekage med kaffecreme
Citrontærte