Skagensfrikadeller med hjemmelavet remoulade
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/5ccb74a39f734defbd3082b3c7cd4142.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
400 g hakket lyssej el. torsk
1½ tsk. salt
1 lille finthakket løg
4 skiver bacon
1½ dl iskold fløde el. mælk
1 æg
½ tsk. paprika
Olie og smør til stegning
Remoulade
2 spsk. mayonnaise
1 dl fast yoghurt 10%
4 spsk. sennepspickles
1 spsk. frisksnittet oregano
Salt og peber
Rør fiskekødet sejt med salt. Skær bacon i små tern. Kom løg, bacon og godt halvdelen af fløden i farsen og rør godt. Tilsæt resten af fløden, æg og paprika og rør det sammen. Sæt farsen i køleskab mindst 1 time. Form den til frikadeller og steg dem 4-5 min. på hver side.
Remoulade
Bland mayonnaise og yoghurt. Hak pickles, hvis den er meget grov. Vend den i yoghurtblandingen og smag til med oregano, salt og peber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Fisk på spændende måder...
Fiskebøffer med mavebælte og citronsauce
Fisketærter med spinat og stenbiderrogn
Fisk og spinat i fillodej