Opskrifter

Skagensfrikadeller med hjemmelavet remoulade

Lørdag, 30. maj 2009af Redaktion
Gode fiskefrikadeller med bacon

(4 pers.)

400 g hakket lyssej el. torsk
1½ tsk. salt
1 lille finthakket løg
4 skiver bacon
1½ dl iskold fløde el. mælk
1 æg
½ tsk. paprika
Olie og smør til stegning


Remoulade
2 spsk. mayonnaise
1 dl fast yoghurt 10%
4 spsk. sennepspickles
1 spsk. frisksnittet oregano
Salt og peber


Rør fiskekødet sejt med salt. Skær bacon i små tern. Kom løg, bacon og godt halvdelen af fløden i farsen og rør godt. Tilsæt resten af fløden, æg og paprika og rør det sammen. Sæt farsen i køleskab mindst 1 time. Form den til frikadeller og steg dem 4-5 min. på hver side.

Remoulade
Bland mayonnaise og yoghurt. Hak pickles, hvis den er meget grov. Vend den i yoghurtblandingen og smag til med oregano, salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Fisk på spændende måder...
Fiskebøffer med mavebælte og citronsauce
Fisketærter med spinat og stenbiderrogn
Fisk og spinat i fillodej