(4 pers.)
12 blommetomater, ca. 500 g
1 spsk. olie
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
Urtecreme
100 g friskost
Snittet purløg
Snittet basilikum
Salt og peber
TIP
Blommetomater er dejlig sødlige. Andre tomater med mindre sødme kan justeres med lidt sukker.
Tataren kan tilsættes lidt finthakkede, sorte oliven.
Hak tomaterne i meget små stykker og lad dem dryppe af i en sigte. Bland dem med olie og citronsaft og smag til med salt og peber. Pres tomatblandingen ned i en lille form eller kop og tryk den godt sammen. Vend tataren ud på tallerknen.
Rør urtecremen sammen og læg en skefuld ved siden af tomaterne. Server med ristet rugbrød.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE KERAMISKE HJERTEFORME
De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æggeterrine med matjessild
Aspargessalat med nødder
Hvide asparges i basilikumdressing
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)