DDV-opskrift: Mos med stegte æbler, løg og hamburgerryg
HOVEDRET
100 g knoldselleri
100 g kartofler
15 g minarine
Salt og peber
1 madæble
125 g rødløg
2 spsk. æbleeddike
Lidt knust enebær
Salt og peber
TIP
- Server med en klat sennep til.
120 g hamburgerryg
1 tsk. DDV plante 70 til stegning
Persille
Skræl og skær selleri og kartoffel i tern og kog dem helt møre. Mos selleri og kartoffel med minarine og lidt af kogevandet til en mos, smag til med salt og peber. Skær æble og løg i tynde både. Steg dem i æbleeddike til det er blødt og let brunet. Krydr med knust enebær, salt og peber
Skær hamburgerryggen i ca. 1 cm tykke skiver. Steg kødskiverne på en anden pande i fedtstoffet til de er gyldne og sprøde på begge sider. Server mosen med æble-løg blandingen og den stegte hamburgerryg.
Pynt med hakket persille.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere lækre middagsretter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Frikadeller med stuvet hvidkål
Peberbøf med svampesauce
Kartoffelgratin