Andebryst med urtesauce
Ingredienser til andebryst med urtesauce
(Andebryst med urtesauce til 4 pers.)
3 stk. andebryster
Sauce
1 gulerod
½ løg
100 g champignon
1 spsk. smør
2 dl hvidvin
1 tsk. koncentreret tomatpuré
1 dl piskefløde
Salt og peber
Tilbehør
Kartofler
Fremgangsmåde til andebryst med urtesauce
Rids andebrysterne, krydr dem med salt og peber og steg dem på en pande eller på grillen 8-10 min. på hver side. Dæk andebrysterne godt til og lad dem trække 10-15 min. Rens grønsagerne, hak dem fint og sautér dem i smørret et par min. Tilsæt hvidvin og tomatpuré og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløden, lad sovsen småsimre, til grønsagerne jævner sovsen, og smag den til med salt og peber. Servér andebryst i tynde skiver sammen med sovsen og kogte kartofler.
Madopskrift: Britta Jensen
Find flere opskrifter her...
Andebryst med blommesovs
Kyllingelår med bladselleri i blue cheese dressing
Kylling med spinatsalat, feta og jordbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)