Bøf stroganoff
(4 pers.)
25 min.
150 g bacon i tern
500 g okseinderlår el.klump i strimler
3 spsk. mel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. paprika
1 løg
250 g champignoner
1 spsk. smør
2 dl okseboullion
1 ds. flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 dl cremefraiche 18%
Rist baconternene gyldne i en gryde. Vend oksestrimlerne i mel blandet med salt, peber og paprika og brun det sammen med baconternene. Hak løget fint og skær champignoner i skiver. Tag kødet op og svits løg og champignoner i smørret et par min. Læg kødet tilbage i gryden, drys resten af melblandingen over og hæld bouillon og flåede tomater ved. Lad retten simre under låg i 10-15 min., til kødet er mørt. Bland tomatpure og cremefraiche og rør det i lige inden servering. Server med dampede ærter og kartoffelmos.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Ungarsk gullash
Vinterratatouille
Oksegryde med mos