Opskrifter

Æbler med lakridsmarengs

Fredag, 18. november 2011af Redaktion
Marengs med god smag

(4-6 pers.)

7-8 halverede, kogte æbler

Marengs
2 æggehvider
100 g sukker
2 tsk. lakridspulver el. 4 knuste lakridsbolsjer

Læg æblerne i et smurt ildfast fad. Pisk hviderne til hårdt skum og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Pisk lakrids i og bred marengsen over æblerne. Sæt fadet i ovnen på midterrillen ved 175° og bag 15-20 min., til marengsen har fået farve. Spis æblerne lune med flødeskum eller cremesauce.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Kandiserede æbler
Hjemmelavet æblemos
Appelsinstænger

Få tjek på al julemaden her...








Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)