Krydderpølser med rødbedesalat
Ingredienser til krydderpølser med rødbedesalat
(4 pers.)
Lammetarm
1 løg
300 g svinekæber
200 g brystflæsk
1 bdt. persille
250 g hakket spinat
2 fed hvidløg
1 spsk. groft salt
Friskkværnet peber
2 dl suppe
1 rå kartoffel
Rødbedesalat
300 g rødbeder
100 g bolsjebeder
2 spsk. balsamico
1 tsk. salt
¼ bdt. dild
2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
Hak persille og spinat fint. Kør løg, svinekæber, brystflæsk, krydderurter, suppe og kartoffel igennem kødhakkeren en gang. Stop farsen i lammetarmen med en pølsestopper eller med kødhakkeren. Kog pølserne i 2 min. Steg dem efterfølgende 5 min. på en pande. Kog rødbederne, til de er møre, ca. 30 min., gnid skindet af dem og skær dem i både. Vend dem med balsamico, salt, olie og halvdelen af dilden. Skræl bolsjebederne og skær dem i tynde skiver og pynt salaten med dem og dilden.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pulled pork
Ølbraiseret svineskank
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)