Opskrifter

Salat fra Alsace

Mandag, 23. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)2 mellemstore hjertesalat200 g grønne bønner150 g krydret pølse (bierkugeln el. skinkepølse)150 g Munsterost el. Saint Morgon Dressing1 god

(4 pers.)

2 mellemstore hjertesalat
200 g grønne bønner
150 g krydret pølse (bierkugeln el. skinkepølse)
150 g Munsterost el. Saint Morgon

Dressing
1 god knsp. dijonsennep
1 spsk. vineddike
3 spsk. olie
1 spsk. vand
Salt og peber
Paprika

Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Nip bønnerne, kog dem 2 min. i letsaltet vand, hæld dem til afdrypning i en sigte, og skyl dem med koldt vand. Skær pølsen i skiver, og skær dem i strimler. Anret hjertesalat og ost på et fad eller 4 tallerkner. Bland pølse og bønner, og læg det i midten. Ryst dressingen sammen, og hæld den over salaten kort tid inden serveringen. Flutes eller krydret italienske brød passer til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere gode salater ...
Grønkålssalat med melon
Avocadosalat med rogn og rejer

Mere mad fra Alsace ...
Tarte flambé
Hane i riesling