Ørred med spidskål og brøndkarsesovs
(2 pers.)
30 min.
2 ørredfiléter
Olie
Salt og peber
100 g brøndkarse
100 g tyk yoghurt
2 spsk. kapers
½ citron
1 lille spidskål i kvarte
Skær stokken af spidskålen og damp den i let saltet vand 6-8 min. under låg. Læg ørredfiléterne på bagepapir med lidt olie, salt og peber. Luk bagepapiret sammen om fiskene og sæt de to fiskepakker i ovnen ved 180° i 10 min. Blend brøndkarse med yoghurt og smag til med salt og peber. Kom kapers og citronsaft i saucen. Server den dampede fisk med spidskål og kryddersaucen til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Laks med kapers og dild
Krebsedeller med rodsalat
Stegt rødspætte med persillesovs
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)