Muskel-mysli
Det skal du bruge til muskel-mysli:
500 g knust boghvede (købes i helsekostbutikker)
3 dl kokos
2 dl solsikkefrø
1½ dl hørfrø
2 dl græskarkerner
200 g blandede nødder (f.eks. hasselnødder og mandler)
½ dl rapsolie
1 dl vand
½ dl flydende honning
1 spsk. kanel
Prøv også: Mysli med frugt
Sådan laver du muskel-mysli
Læg boghveden i blød i en skål vand og lad den stå natten over. Hæld vandet fra og skyl boghveden. Lad den tørre nogle timer.
Sæt ovnen på 200°. Hak nødderne groft. Bland boghvede, kokos, frø og nødder i en skål og hæld blandingen ud på en bageplade.
Bland olie, honning og vand i en anden skål. Hæld derefter blandingen over myslien. Rør rundt og strø kanel over.
Lad myslien få ca. 20 min. i ovnen - eller til myslien har fået farve. Rør rundt i blandingen med jævne mellemrum, så den ikke brænder på.
Tip: ½ dl er passende til en gang morgenmad.
Myslien serveres med yoghurt naturel og nydes allerbedst som morgenmad.
Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson
Prøv også: Mad fra Badehotellet: Morgenmad til fruerne