Opskrifter

Koldskålspannacotta med lakridscroutoner og jordbær

Onsdag, 17. juli 2013af Redaktion
Lækker pannacotta med et twist af lakrids

Ingredienser til koldskålspannacotta med lakridscroutoner og jordbær

(4 pers.)

2 blade husblas
½ citron
1½ dl kærnemælk
3 spsk. sukker
½ vaniljestang
1½ dl yoghurt naturel 1,5%

Croutoner
1 skive rugbrød
1 spsk. lakridssirup
50 g jordbær


Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Fremgangsmåde til koldskålspannacotta

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Vrid bladene for vand og smelt dem forsigtigt i en gryde med citronsaft, det må endelige ikke koge. Køl det lidt af. Kom kærnemælken i en skål med sukker og vaniljekorn og tilsæt citronsaften, mens der piskes. Tilsæt yoghurt under piskning. Fordel massen i 4, små skåle og lad pannacottaerne stivne i køleskabet i 2-3 timer. Rist rugbrødet på en tør pande og vend med lakridssirup, til det er opsuget. Skær rugbrødet i tern og drys dem over pannacottaerne sammen med de halverede jordbær.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kirsebærtrifli
Jordbær-marengstærte


Flere søde jordbær


Jordbær-marengs-
roulade

Chokoladeis med
lakridsmarengs og
jordbær

Jordbærgrød

Jordbærkage med
lemoncurd

Jordbærmakroner












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)