Opskrifter

Milles bærsymfoni

Lørdag, 11. september 2010af Redaktion
Skøn dessert med med masser af bær

(6 pers.)
10 min. + 10 min. i ovnen

300 g brombær
300 g hindbær
300 g blåbær
500 g jordbær
200 g hvid chokolade
Saften af 1-2 citroner og skallen af ½ usprøjtet
3 spsk. sukker
Evt. ½ tsk. lakridspulver

Tilbehør
Vaniljeis

Skyl og nip de bær, der kræver det, og skær evt. jordbærrene i mindre stykker. Fordel dem i et ildfast fad og dryp med citronsaft, lidt revet skal og sukker samt evt. lidt lakridspulver. Hak den hvide chokolade meget fint og drys den over bærrene, der sættes 10 min. i ovnen ved 200°, lige inden, de skal spises. Serveres med kugler af vaniljeis.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere desserter her...
Kold æblesuppe
Hindbæris med nøddelåg
Melonsalat i chokoladekurv