(2 pers.)
20 min. + 35 min. i ovnen
2 auberginer
1 skalotteløg
1 tsk. sennep
2 spsk. olivenolie
150 g revet ost (emmentaler el. lign)
50 g pinjekerner
2 stilke rosmarin
Tilbehør
Blandet salat
Flæk auberginen og pensl overfladen med olie. Stil dem i ovnen ved 200° i 10 min. Rist imens pinjekerner i lidt olie, tag dem op og steg løgene bløde sammen med indmaden, som du skraber ud af auberginerne efter 10 min. i ovnen. Bland løg med sennep, pinjekerner, rosmarin og revet ost og smag til. Kom det i de udhulede skaller og gratiner ved 200° i ca. 35 min. Server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Stegt havbars med aubergine og chorizo
Aubergine som i Italien
Minitarteletter med avocado og rogn/rejer
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)