Opskrifter

Aubergine som i Italien

Fredag, 18. juni 2010af Redaktion
Helt uden kød: God middag med masser af smag

(2 pers.)
10 min. + ½ time i ovnen

2 auberginer
Salt og peber
Ca. 1 dl olivenolie
1 fed finthakket hvidløg
500 g tomatsovs på glas - findes i supermarkeder
1 bdt. basilikum
300 g småbladet spinat
100 g friskrevet parmesan

Tilbehør
Grøn salat og flute


Skær auberginerne i skiver på langs, drys med salt og lad dem lige dryppe af i 5 min. Børst saltet af dem og steg dem ved høj varme i olien. Når der er slukket, "koger" hvidløget lige i den resterende olie. Læg auberginerne i en bradepande og læg spinatblade og basilikumblade over lagvist med tomatpasata. Drys med salt og peber og revet ost og stil det i ovnen ved 175° i 30 min. og skru lige op til sidst for at gyldne osten. Server med grøn salat og flute.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Gode retter med aubergine...
Vegetariske madpandekager
Quesadillos med ratatouille
Lasagne