Krydret kylling med aspargessalat
(2 pers.)
2 stk. kyllingebryst med skind
Marinade af 1 spsk. chilisovs
1 spsk. revet ingefær
Skal af 1 revet citron
150 g grønne asparges
150 g hvide asparges
2 forårsløg
4 kviste dild
Saften af 1 citron
20 g smeltet smør
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Rør chilisovs, ingefær, og citronskal sammen. Vend kyllingen i dette. Steg kyllingestykkere i ovn ved 225° i 15 min. Knæk enderne af aspargesene og kog dem ca. 5 min. i mindre stykker. Vend dem med smeltet smør, citronsaft, fintsnittet forårsløg og dild. Server med groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Få masser af gode ideér til aftensmaden på de travle dage her...
DAMP DINE RÅVARER
Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Salat med kyllingelevertoast
Kylling med bulgursalat
Kylling med bygkornsragout
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)