Pestokylling med grønsager
15 min. + 45 min. i ovn
(2 pers.)
1 spsk. olivenolie
4 kyllingeoverlår
Salt og peber
2 spsk. grøn pesto
400 g selleri, skrællet og skåret i tern
300 g grøn courgette i tern
1 løg i både
2 fed hvidløg, hakkede
250 g tomater i halve eller kvarter
Tilbehør: Grøn salat og brød
Brun kyllingestykkerne drysset med salt og peber i en pande. Læg dem i et ovnfast fad sammen med selleri, courgette, løg og hvidløg. Kom olien fra panden ved og tilsæt 1 tsk. af pestoen. Vend rundt. Stil det i ovnen ved 200° i 35 min. Kom så tomater ved og giv det hele 10 min. mere. Tag det ud, vend med resten af pestoen og server straks med brød og salat.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere opskrifter med kylling ...
Spansk kylling med pølse og bønner
Sesamkylling
Salsakylling med basilikumkartofler