Ingredienser til cheesecakes med hindbær
Bund
7 havrekiks (f.eks. digestive)
30 g smør
Ostecreme
200 g flødeost
100 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet citron
2 æg
Tilbehør
1 dl piskefløde
125 g friske hindbær
Fremgangsmåde til cheescakes med hindbær
Knus kiksene, smelt smørret og rør det sammen. Fordel blandingen i 8 muffinsforme og tryk det godt sammen. Pisk flødeosten med sukker, vaniljesukker og 2 spsk. citronskal og pisk æggene i et ad gangen. Fordel blandingen over kiksebundene og bag dem ved 175° i 30 min. Lad kagerne køle helt af, pisk fløden til skum og servér kagerne med flødeskum og friske hindbær.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Små bærtærter med kokos
Cheesecake med melon og hyldeblomst