(4 pers.)
35 min.
8 wienerpølser eller lign.
800 g faste kartofler
½ rødløg
100 g radiser
1 bundt purløg
Dressing
Saften af ½ citron
4 spsk. mayonnaise
2-3 spsk. cremefraiche 18%
evt. 1 fed fintrevet hvidløg
2 tsk. olivenolie
½ tsk. dijonsennep
Salt og peber
Pynt
Brøndkarse
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Kog kartoflerne med eller uden skræl i 20 min. Pil dem evt. Steg pølserne på en grillpande ca. 5 min. på hver side. Pisk citronsaft, mayonnaise, cremefraiche, hvidløg og olien sammen. Smag til med salt, peber og sennep. Vend de varme kartofler i dressingen og drys med hakket løg, purløg og skivede radiser. Server til pølserne med lidt brøndkarse som pynt.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Familiefad
Hamburgerryg med ærter og gulerødder
Svinemørbrad med kartofler og grønt
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)