Opskrifter
Thailandske forårsruller med kylling
Onsdag, 8. august 2012af X
(Ca. 10 ruller)2 kyllingefileter1 spsk. olie1 tsk. salt2 dl finthakket savojkål1 dl kogte kolde jasminris1 dl hakkede cashewnødder1 finthakket
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/d4836035ef814fabacb872f4b7193cfd.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(Ca. 10 ruller)
2 kyllingefileter
1 spsk. olie
1 tsk. salt
2 dl finthakket savojkål
1 dl kogte kolde jasminris
1 dl hakkede cashewnødder
1 finthakket peberfrugt
1 spsk. chilisauce
1 spsk. japansk soja (Kikkoman)
5 plader fillodej el. 10 store plader forårsrulledej (24 x 24 cm)
Æggeblomme til pensling
Krydr kyllingefileterne med salt og steg dem i smør 5-6 min. på hver side. Køl fileterne af og hak dem fint med kniv. Bland kyllingen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og chili. Form forårsrullerne og steg dem.
Opskrift; Anne Skovgaard-Petersen