Opskrifter
Røget sildesalat
Onsdag, 8. april 2009af Redaktion
(4 pers.)15 min.2 røgede sild1 salathoved ½ bdt. radiser1 bdt. klippet purløg1 hakket rødløg1 spsk. dijonsennep2 tsk. æbleeddike ½ tsk. salt1 knsp.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/6faa48859d644a8988666a7950947bfd.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
15 min.
2 røgede sild
1 salathoved
½ bdt. radiser
1 bdt. klippet purløg
1 hakket rødløg
1 spsk. dijonsennep
2 tsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. koldpresset rapsolie
Rens sildene for skind og ben og del kødet i mindre stykker. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Bland salaten med radiser i skiver, purløg og rødløg. Rør sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt ad gangen, til dressingen tykner, og smag den til. Vend dressingen i salaten og anret den på et fad med sildestykkerne hen over. Server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med silde...
Senneps-æblesild
Sildetoppe
Sild med balsamico