Jordbærsalat med kylling
1 spsk. citrontimian
1 fed hvidløg
1 tsk. honning
1 tsk. balsamico
Salt og peber
250 g kyllingebryst
100 g rucola
¼ agurk
½ rødløg
250 g jordbær
1 spsk. rapsolie
2 tsk. balsamico
25 g ristede mandelsplitter
Knus citrontimian og hvidløg i en morter, tilsæt honning, balsamico, salt og peber og rør det sammen til en pasta. Smør pastaen på kyllingebrysterne og grill dem 5 min. på hver side. Skyl rucola bladene, skær agurk og løg i tern og jordbærrene i kvarte. Bland rucola, agurk og jordbær med olie og balsamico og anret blandingen på et serveringsfad. Skær kyllingen i skiver, læg dem over salaten og drys med ristede mandelsplitter.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lun rosenkålssalat med druer
Bondesalat med nektarindressing
Mormorsalat med råmarinerede rabarber
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)