Lun rosenkålssalat med druer
(4 pers.)
300-350 g rosenkål
2 dl vindruer
50 g rosiner
Dressing
1½ spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
Salt og peber
Rens rosenkålen. Skyl og halvér druerne. Bland dressingen. Kog kålen 2-3 min. Hæld vandet fra og bland kålen med dressing, druer og rosiner.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Find flere opskrifter her...
Sprød helårssalat med granatæble og gedeost
Blomkål med æg
Rissalat med rosenkål, bacon og nødder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)