Limemousse
(4 pers.)
1 blad husblas
2 pasteuriserede æggehvider
2 pasteuriserede æggeblommer
50 g sukker
2 dl piskefløde
Revet skal af 1 lime
2-3 spsk. limesaft
Pynt
½-1 granatæble
Revet limeskal
Hakket orangechokolade
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker til lys æggesnaps og tilsæt citronskal. Pisk fløden stiv. Tag husblassen op af vandet og smelt den i limesaften over svag varme. Rør forsigtigt husblassen i æggeblandingen og vend forsigtigt flødeskum og dernæst de stive hvider i. Fordel limemoussen i portionsglas og stil dem i køleskab mindst 1 time. Blødgør granatæblet ved under fast hånd at trille det på køkkenbordet. Flæk æblet og tag kernerne ud med en teske. Fjern de små gråhvide hinder.Drys kerner, limeskal og hakket chokolade over moussen.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Lav en middag:
Hummersuppe til forret
Kalvekoteletter med skank og marinerede grønsager til hovedret
Flere lækre desserter...
Citronfromage
Nem blåbærtrifli